друкувати


Коломийському управлінню по експлуатації газового господарства – 50!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-14 04:00:12

Розвиток газового господарства в Коломийському районі розпочався створенням газового управління на базі комбінату комунального господарства 16 липня 1961 року, згідно з рішенням виконкому обласної ради № 459 від 5 липня 1961 року та наказу Облкомунгоспу №141 від 5 липня 1961 року. Новоутворене господарство отримало назву "Виробничо-експлуатаційна контора газового господарства "Коломиягаз".

Сьогодні управління по експлуатації газового господарства – потужна виробнича база, яка транспортує, постачає природний газ та обслуговує близько двох тисяч комунально-побутових та промислових підприємств, близько 200 бюджетних та культових установ. Природний газ постачається більше ніж 54 тис.абонентів (населенню), газифіковано 53 513 квартир в 83 населених пунктах району та в м.Коломия.

Шановні працівники управління по експлуатації газового господарства!

Прийміть щирі вітання з нагоди 50-річчя створення управління по експлуатації газового господарства.

Від вашого професіоналізму та сумління залежить стабільна робота, якість побуту наших споживачів. Адже щоденною працею ви вселяєте впевненість у тому, що у наших оселях буде тепло і затишно.

Щиро дякую за наполегливу працю, яка є основою економічного зростання і підвищення життєвого рівня населення Коломийщини!

Бажаю вам і вашим родинам, шановні газовики, міцного здоров'я, щастя, добра, нових звершень та трудових здобутків!

Зі святом вас!

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич