друкувати


«Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-14 12:00:19

15 липня об 11 год. в залі засідань Івано-Франківської облдержадміністрації (4-ий поверх) відбудеться регіональний семінар, який започаткує другий етап Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Під час семінару буде підписано угоду про партнерство між облдержадміністрацією, обласною радою та Програмою розвитку ООН.

Учасників семінару поінформують про умови партнерства та результати трирічної співпраці сільських громад Прикарпаття, місцевої влади і донорів з покращення умов проживання у населених пунктах.

Довідково: Спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» спрямований на підтримку сталого розвитку сільських територій і покращення рівня життя на місцевому рівні шляхом впровадження громадських ініціатив.
Другий етап проекту триватиме до червня 2015 року.

Його бюджет - 17 млн євро.

За докладнішою інформацією про Проект потрібно звертатися до координаторів Івано-Франківського обласного ресурсного центру громад Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Лесі Попелюх та Олесі Хомин (тел. (050) 416-37-26; E-mail: lesya.popelyukh@undp.org.ua, lesya.khomyn@undp.org.ua). Контактна особа у центральному офісі Проекту: Ганна Яцюк, координатор з моніторингу та зв’язків з громадськістю (тел. 584 3479; моб: 050 417 9668. Ел.пошта: ganna.yatsyuk@undp.org)

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА