друкувати


«Янукович» із швидкої піде в сторожі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-12 03:00:38

Ні ким іншим, як Януковичем назвався мешканцю Коломиї лікар однієї з бригад місцевої швидкої допомоги, коли той у відповідь на грубе поводження з боку медика попросив його представитись.

Про це розповів вчора, під час колегії Івано-Франківської ОДА голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк. З його слів, бригада приїхала за адресою, господар якої медичної допомоги не потребував і швидкої не викликав. Як виявилось виклик було скеровано місцевою виконавчою службою, яка в такий спосіб вирішила провчити проблемного «клієнта». «Коли господар сказав, що не викликав медиків, – розповів губернатор, – у відповідь – хамство. Коли ж чоловік попросив лікаря, який з ним розмовляв, той тричі повторив, що його звати Янукович Фелікс Едмундович».

Голова ОДА доручив керівництву обласного управління охорони здоров’я розібратись з новоспеченим однофамільцем Президента, що не гребує ініціалами «залізного Фелікса», зазначивши при цьому, що «максимальне місце роботи для нього – сторожем, а не в швидкій допомозі».

Автор: Сергій БІЛИЙ