друкувати


У студії «Західного Полюсу» побувала Міс Україна-Всесвіт

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-11 12:00:10

У студії радіостанції «Західний Полюс» побувала Міс Україна-Всесвіт. Олеся Стефанко носить почесний титул офіційно визнаної красуні з грудня минулого року.

А також готується до майбутнього змагання найвродливіших з усього світу, на якому презентуватиме нашу державу. Олеся розповіла про підготовку до нього. Найбільше клопотів, зізнається вона, із гардеробом. Адже їй потрібно близько півсотні різноманітних суконь. Доки одна із вітчизняних дизайнерок створює спеціальну колекцію для конкурсу «Міс Всесвіт», Олеся навідалась на Прикарпаття.

Красуня із досвідом роботи моделі обрала суворий нежіночний фах. Наразі Олеся — студентка 4-го курсу інституту прокуратури та слідства Національного університету «Одеська Юридична Академія». У найближчій перспективі панянки — не лише всесвітній конкурс краси, але й навчальна практика за спеціальністю.

До бразильського Сан-Пауло, де проходитиме конкурс «Міс Всесвіт 2011» Олеся Стефанко вирушить у серпні. Адже ще кілька тижнів красуням з усього світу знадобиться на те, аби підготуватися до змагання вроди належним чином вже на місці. Міцно стискуватимуть кулаки і уболіватимуть за свою представницю українці 12 вересня, коли й відбудеться фінал конкурсу.

Джерело: Радіо «Західний полюс»