друкувати


В Івано-Франківську відбудеться велопарад дівчат у сукнях

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-08 03:15:40

Вперше Івано-Франківськ стане свідком справді видовищного велопараду. 10 липня вулицями нашого міста на улюблених велосипедах їхатимуть виключно дівчата. Організатори наголошують, що немає жодних вікових обмежень, а от деякі вимоги до зовнішнього вигляду справді є.

Спідниці, сукні, шалики, капелюшки, кольорові колготи, квіточки, взуття на підборах врешті решт – це лише короткий перелік тих жіночих аксесуарів, які сподіваються побачити ініціатори велопробігу. Можна також, звичайно, хто вміє, прикрутити кошик на кермо, розмістивши там улюбленого цуцика, букет літніх квітів тощо.

«Подібна акція вже відбувалася в Києві та у Львові, - розповідає Катерина Чередніченко, організаторка акції, - ми тоді не встигли долучитися, то ж вирішили за першої ж нагоди організувати щось подібне і у нас. Головна мета – агітувати за створення велопарковок у нашому місті та показати, що чимало красивих дівчат та жінок їздять на велосипедах, і це стильно, гарно та зручно».

Отже, гарні та стильні вирушать наступним маршрутом: міська ратуша – сквер Міцкевича – «стометрівка» – вул.Шевченка – міське озеро.

«У неділю, 10 липня, об 11:00 всі учасниці збираються біля Ратуші та колоною вирушають за заданим маршрутом. Дорогою ми заїжджатимемо в кафе/літні майданчики та у книзі скарг та пропозицій залишатимемо запис про необхідність велопарковки. Далі поїдемо по вул. Шевченка до міського озера, де нас чекатиме невеличкий пікнік. Після закінчення пікніка всі учасниці запрошуються на розважально-спортивну програму в Еко–садибу «Будьмо» у с.Хом'яківці», - розповіла про маршрут Катерина Чередніченко.

Вже зареєструвалося близько 40 велосипедисток. Організатори сподіваються, що кількість бажаючих підтримати таку акцію до неділі, 10 липня, значно зросте.

За детальнішою інформацією звертайтеся до організаторки Катерини Чередніченко за електронною адресою katerunka@gmail.com

Джерело: sport.if.ua