друкувати


Снятинська ЦРЛ має нового керівника

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-08 11:00:46

6 липня 2011 року відбулася нарада – зустріч з медиками Снятинської районної лікарні та працівниками всіх медичних закладів району, за сприяння голови районної державної адміністрації Андрія Рябошапко та голови районної ради Володимира Томаша та начальника головного управління охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Микола Олінійчук.

Голова районної державної адміністрації Андрій Рябошапко представив присутнім новопризначеного головного лікаря Снятинської ЦРЛ Крокош Володимира Михайловича, який працював лікарем відділення інтенсивної терапії та анестезіології та виконував обов’язки головного лікаря відповідно до розпорядження районної державної адміністрації від 06.07.2011 року №58-к.

До слова запрошено Миколу Олінійчука – начальника головного управління охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, який привітав головного лікаря та доповів про пілотний експеримент з реформування системи охорони здоров'я та про роботу Снятинської ЦРЛ. Відзначив, що працівники Снятинської ЦРЛ повинні надавати якісні медичні послуги, налагодити ланку екстреної та первинної допомоги.

Володимир Крокош, подякував за привітання та окреслив основні стратегічні напрямки роботи в лікарні в подальшому.

З красномовними вітаннями звернувся Мирослав Луцак – заступник головного лікаря Снятинської центральної районної лікарні.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА