друкувати


Інваспорт. Наші спортсмени привезли нагороди з чемпіонату України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-07 12:00:35

З 23 по 26 червня в м. Дніпропетровську відбувся Кубок України з кульової стрільби серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. В даному заході від Івано-Франківської області брав участь спортсмен Івано-Франківського обласного центру «Інваспорт» Волинець Павло.

Згідно результатів змагань наш спортсмен у стрільбі з гвинтівки (вправа R – 5) виборов срібну медаль, вразивши мішені із загальною сумою 597 очок із 600 можливих.

Крім того, Волинець Павло на даних змаганнях виконав вперше норматив Майстра спорту України з кульової стрільби серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

А з 27 червня по 01 липня в м. Євпаторії на базі Національного центру Паралімпійської і Дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів відбувся чемпіонат України з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами розумового та фізичного розвитку. В даному змаганні від Івано-Франківської області взяли участь 2 спортсмени з обмеженими фізичними можливостями: Петрунів Василь, МСУ з настільного тенісу, та Сінькевич Андрій. В ході безкомпромісної боротьби наші спортсмени здобули дві золоті нагороди.

Джерело: sport.if.ua