друкувати


У Карпатах вкотре запалили «Дикий вогонь»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-05 03:00:52

У Карпатах вкотре запалили «Дикий вогонь». Wild Fire — так називається міжнародний байк-рок фестиваль. Все починалося з невеликого пікніка шанувальників швидкої їзди у Яремче 5 років тому.

Наразі фестиваль проводять силами байкерських клубів Яремче та Коломиї вже вп'яте. Допомагають однодумці з Александрії та Кривого Рогу. А учасниками фесту є власники «залізних коней» не лише з усієї країни, але й Італії, Намеччини, Угорщини та Польщі, а також Молдови, Росії та Білорусі. Цьогоріч на фестивалі зареєстрували понад 3 сотні гостей.

На традиційній виставці головних героїв цього дійства — мотоцикли найрізноманітніших марок. Тут представлені і ретро-байки, і тюнінговані, більше схожі на витвори мистецтва, ніж на ходові машини. А також створені власноруч особливо палкими прихильниками. Своїм металевим улюбленцям автори та власники дають імена. Наче справжнім коням. Ось цей, до прикладу, зветься Джокером. Ім'я байка залежить від його стилю. Іноді доводиться придивитися до вдачі машини, проїхати не один кілометр, і лише тоді знайти їй належну назву.

Джерело: Радіо «Західний полюс»