друкувати


Влада Коломийщини привітала податківців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-07-04 01:30:40

2 липня – професійне свято працівників державної податкової служби України.

1 липня 2011 року працівників Коломийської об’єднаної державної податкової інспекції привітав голова Коломийської районної держаної адміністрації Михайло Негрич, який зазначив, що праця податкових працівників вимагає самовідданості, сумління, виваженості та глибокої компетенції, побажав подальших успіхів у професійній діяльності, здоров'я та плідної праці. Кращим працівникам очільник району вручив грамоти голови райдержадміністрації та голови районної ради, а також презентаційні книжки "Барви Коломийщини".

Колективом податкової служби Коломийської об’єднаної державної податкової інспекції із року в рік забезпечується приріст податкових надходжень до бюджетів всіх рівнів по Коломийському району. Так, якщо за 2006 рік до зведеного бюджету по району залучено 23,8 млн грн., то за 2010 рік надходження зросли більш ніж у два рази і склали 52,4 млн грн.

Коломийська об’єднана податкова інспекція за результатами роботи входить в п’ятірку кращих серед податкових органів області. Це насамперед результат потужної роботи колективу податкової служби Коломийщини, що спрямований на забезпечення стабільного економічного розвитку району та соціальних гарантій громадян. Очолює колектив податківців висококваліфікований фахівець Лубоцька Світлана Олексіївна, яка є членом Колегії ДПА в Івано-Франківській області. Слід зазначити, що виконання податківцями завдань з наповнення бюджетів всіх рівнів можливе завдяки налагодженим партнерським відносинам з бюджетоформуючими платниками податків району, а саме – ТОВ «АБО-МІКС», СП «Нафогазова компанія «Дельта»», ДП «Коломийський лісгосп», ПП «Степан Мельничук» тощо.

Відповідно до завдань, поставлених перед податковою службою Президентом України та урядом, спільно з Коломийською райдержадміністрацією продовжуватиметься праця для виконання економічних і соціальних програм.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА