друкувати


Міносвіти збільшило термін прийому документів на вступ до ВНЗ до 30 днів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-30 11:15:15

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України збільшило терміни прийому заяв і документів на вступ із 15 до 30 днів, з 1 липня до 31 липня включно. Про це повідомляє прес-служба Міносвіти.

Як зазначив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник на селекторній нараді з ректорами вищих навчальних закладів і керівниками регіональних управлінь освіти, зміни в умовах прийому до вишів у 2011 році «зменшать черги абітурієнтів і дадуть змогу знизити напруження в роботі приймальних комісій».

«Крім того, з метою недопущення випадків порушень під час зарахування встановлено чіткі терміни формування та коригування рейтингових списків абітурієнтів, рекомендованих до зарахування», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Міносвіти також інформує, що керівник міністерства акцентував увагу на експерименті «Електронний вступ 2011». Дмитро Табачник наголосив, що цей експеримент поширюється на вищі навчальні заклади III-IV рівнів акредитації всіх форм власності та підпорядкування, і участь у ньому зазначених закладів є обов’язковою.

Джерело: Радіо Свобода