друкувати


У с.Перерів на Коломийщині відбулась VII сесія Івано-Франківської облради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-22 11:00:10

21 червня 2011 року на базі ТзОВ "Прут-Генетик" та ТзОВ "Прометей" село Перерив Коломийського району відбулась сьома сесія Івано-Франківської обласної ради з порядком денним:

- Про регіональну цільову програму заходів та робіт у галузі розвитку земельних відносин в Івано-Франківській області до 2020 року. Доповідач Мотюк Л.С. – в.о.начальника головного управління Держкомзему в області.

- Про Програму поліпшення родючості сільськогосподарських угідь Івано-Франківської області на 2011-2015 роки. Доповідач – Андріїшин І.П. – в.о.начальника головного управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

Пропозиції постійної комісії обласної ради з питань розвитку села, аграрної політики, використання земель та регулювання земельних відносин.

- Про хід виконання комплексної програми перспектив агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Івано-Франківської області у 2005-2010 роках та на період до 2015 року. Доповідач Андріїшин І.П. – в.о. начальника головного управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

- Про заходи щодо розвитку ринку земель. Доповідач – Спасів Я.О. – заступник начальника головного управління Держкомзему в області.

- Про Програму приватизації на 2011 рік та Перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, області, що підлягають приватизації; Доповідач Борушок С. М. – начальник управління майна спільної власності територіальних громад області обласної ради.

- Про внесення змін до рішення обласної ради від 22.10.2010 р.

№ 1201/2010. Доповідач – Карабін М.Є. – начальник головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, депутат обласної ради.

- Про протест заступника прокурора області на рішення обласної ради від 15.04.2011 р. № 114-5/2011 "Про звернення обласної ради "9 травня – День пам'яті". Доповідач – Скрипничук В. М. – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради, депутат обласної ради.

- Різне.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА