друкувати


Проти Станіславського карнавалу постала негода

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-21 10:00:31

Несприятливі погодні умови стали на заваді проведенню в Івано-Франківську яскравого казкового дійства під назвою «Станіславський карнавал».

Ініціаторами його проведення виступили активісти Молодіжного міськвиконкому та учасники Майстерні ексклюзивних розваг «Серце», які прагнули в такий спосіб привернути увагу жителів та гостей Івано-Франківська до культурно-освітницьких здобутків Прикарпаття. Планувалось, що захід розпочнеться о 12.00 годині 19 червня на площі біля приміщення Обласного академічного музично-драматичного театру ім. І.Франка, звідки переодягнені учасники святковою колоною повинні були пройти вулицею Незалежності до Вічевого майдану, де повинні були відбутися основні театралізовані заходи. Для цього та навіть спеціально було зведено імпровізовану сцену.

В призначену годину в умовленому місці зібралося близько двох сотень потенційних учасників. Одягнені в різноколірні карнавальні костюми принцеси, клоуни і навіть ватага вільних стрільців з Шервудського лісу – готові були розпочати свій марш, проте не могли цього зробити через страшну зливу. На вулиці лило, наче з відра. Як стверджують організатори заходу, вони не могли ставити під загрозу здоров’я десятків дітей – учасників карнавалу, а тому після години чекання змушено було скасувати початок дійства і перенести його на невизначений термін.

Автор: Сергій БІЛИЙ