друкувати


Коломийська ОДПІ: На особистому прийомі побувало 11 громадян

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-17 09:00:22

Одним із пріоритетних напрямків діяльності органів державної податкової служби є своєчасний та кваліфікований розгляд звернень громадян, що забезпечує зворотний зв'язок податкової служби із громадськістю.

За січень-травень 2011 року до Коломийської ОДПІ надійшло 2 письмові звернення, які стосуються контрольно-перевірочної роботи. Звернення розглянуто в терміни, що встановлені Законом України «Про звернення громадян».

На особистий прийом через приймальню громадян звернулось 11 громадян.

Аналізуючи тематику порушених питань, слід зазначити, що громадян цікавили питання податку з доходів фізичних осіб, податкових соціальних пільг, податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств.

Більшість із заявників складають громадяни соціальний стан яких не визначено, приватні підприємці, юридичні особи, працівники бюджетної сфери.

Питання вирішені по суті та відповідно до чинного законодавства надані усні роз'яснення безпосередньо під час особистого прийому.

Графік особистого прийому громадян посадовими особами Коломийської ОДПІ, з зазначенням прізвищ посадових осіб та часу прийому, а також номер телефону, за яким можна записатися на прийом (5-10-00), розміщено на стенді у приміщенні інспекції та  на офіційних сайтах Коломийської РДА та Коломийської міської ради в розділі «Коломийська ОДПІ інформує».

Звертаємо увагу платників податків на можливість отримання відповідей з питань оподаткування від Інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової адміністрації України за багатоканальним (безкоштовним зі  стаціонарних телефонів) телефоном 0-800-501-007 (з 8-00 до 20-00 у робочі дні) та через мережу Інтернет: www.sta.gov.ua (цілодобово).

Джерело: Відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Коломийської ОДПІ