друкувати


На Прикарпатті працівниця дитбудинку привласнювала собі речі сиріт

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-16 05:15:04

На Прикарпатті правоохоронці знайшли в хаті сестри-господині Залучанського дитячого будинку речі, які благодійники роками передавали до закладу. Вкрадене помістилося у два мікроавтобуси.

Слідчі припускають, що крала жінка не сама. Ще в однієї працівниці цього інтернату виявили схожі речі, які вже почали псуватися.

Наразі речі вже повернули в інтернат, де доглядають дітей із вродженими вадами, розумово відсталих, частина з них прикута до ліжка та інвалідного візка.

Тепер вирішується питання із порушенням кримінальної справи.

"У завскладу даного інтернату були вилучені матеріальні цінності, починаючи від дитячих ігрушок, і одяг, взуття, памперси - це люди приносили до тих діточок", - зазначив начальник Снятинського райвідділу міліції Дмитро Федюк.

Свою провину жінка визнала: "Випадково помилилася, зробила помилку, каюся, більше не буду. Тепер все повертаю".

Нагадаємо, схожий інцидент стався минулого року на Житомирщині. Працівниця Новоград-Волинської школи- інтернату привласнила понад сто тисяч гривень сирітських грошей.

Юрист навчального закладу підробляла довіреності і знімала кошти з банківських рахунків вихованців інтернату. За даними слідства, таким чином обікрала 21-ну дитину

Джерело: ТСН