друкувати


Гурт «Фліт» презентував новий кліп та нового соліста

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-15 12:00:16

Івано-Франківський гурт «Фліт» представив 14 червня своє нове відео на композицію «Заманюють очі». Відеоробота відзнята силами групи за допомогою фотографа Романа Печижака, монтажем та постпродакшеном відео займався бас-гітарист гурту Михайло Копієвський.

Поштовхом до сюжету стало відео із трьома дівчатами – сестрами Христиною та Стефою Білусяк та Марійкою Заріцькою, які й зіграли головну роль у відеороботі.

 Учасники гурту «Фліт» разом з відео презентували і нового фронтмена – Юрія Попова, який раніше виступав з гуртом «Один». Володимир Новіков, колишній соліст «флітів», заявив, що покидає лише сцену, проте аж ніяк не гурт, та обіцяє створювати для нього пісні й аранжувати чимало нових цікавої нової музики.

Стиль музики «Фліт» із новим фронтменом поки що ніяк не змінився. Юрій Попов наразі вивчає тексти пісень з репертуару «флітів», тож нових пісенних композицій до кінця літа не буде. Проте, до початку наступного літа представники «Фліт» пообіцяли випустити новий, четвертий, альбом гурту.

Автор: Вікторія БІЛА