друкувати


Відбувся третій турнір по стрітболу "BC Goverla Streetball Cup"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-14 11:00:38

12 червня відбувся вже третій за ліком турнір по стрітболу "BC Goverla Streetball Cup", який проводився в рамках Української Стрітбольної Ліги-2011.

Ці змагання стали відбірковими для Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Львівської, Волинської, Рівненської, Хмельницької та Тернопільської областей. Зважаючи на несприятливі погодні умови турнір було вирішено провести не під відкритим небом, а у спортивному залі Фізкультурно-оздоровчого комплексу, де свої домашні матчі проводить БК "Франківськ".

У турнірі "BC Goverla Streetball Cup 2011" взяли участь 20 стрітбольних колективів, більшість з яких, цілком логічно, представляли Івано-Франківськ – вісім, а також ще сім команд з нашої області (Коломия, Калуш, Богородчани, Надвірна). Разом із тим порадувала присутність команд з інших західноукраїнських міст - Тернополя, Чернівців, Львова та Рівного. Зрештою, учасників було поділено на чотири підгрупи, в яких, змагаючись за коловою системою, по двоє кращих - вибороли місця у чвертьфіналі.

У матчах з вибуванням яскравіше за всіх показала себе команда "Лавіс" з Рівного (молоді гравці вищолігового «Пульсара»), а також івано-франківська команда "Бородачі", у складі якої виступали переможці минулорічного турніру – Димитро Неволін, Владислав Лисишин (обидва – "ІМЕ-Галицька-Академія") та Сергій Дадикін ("Гродно-93", Білорусь). Саме ці дві команди і зустрілися у головному поєдинку "BC Goverla Streetball Cup 2011". У підсумку – перемогу здобула команда з Рівного.

Джерело: sport.if.ua