друкувати


Молодь за здоровий спосіб життя

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-08 12:00:32

Міська рада учнівського самоврядування завершує акцію «Молодь за здоровий спосіб життя», яка розпочалася в квітні цього року і триватиме до середини червня.

В рамках акції вже відбулося анкетування учнів-старшокласників шкіл міста, з метою діагностики позиції учнівської молоді щодо здорового способу життя та шкідливих звичок.

30 травня 2011 року напередодні міжнародного Дня боротьби з тютюнокурінням на Вічевому майдані депутатами Івано-Франківської міської Ради учнівського самоврядування був проведений флеш-моб «Молодь проти куріння». Учні шкіл міста зверталися до курців із пропозицією обміняти цигарку на цукерку. Варто відзначити, що мешканці міста позитивно реагували на такий заклик.

З 1 по 14 червня, щодня в конференц-залі культурно-мистецького центру «Є» о 10.00 та о 13.00 при сприянні заступника начальника управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Світлани Уварової, головного лікаря обласного наркологічного диспансеру Валерія Скопича, арт-менеджера культурно-мистецького центру «Є» Вікторії Мартинович, директора кіно-клубу «Маяк» Тараса Проця та методиста міського Центру дитячої та юнацької творчості Вікторії Гриновецької відбуваються зустрічі учнів 10-х класів із лікарями обласного наркологічного диспансеру, перегляд тематичних фільмів. 10 червня пройде турнір між командами учнів 10-х класів ЗНЗ «Молодь за здоровий спосіб життя», спонсором якого стала фірма «Ютім» (директор – Тарас Гурик).

Ще один напрямок роботи в рамках цієї акції - це розповсюдження учнями листівок-звернень до працівників торгівельних закладів міста із закликом не продавати алкогольні та тютюнові вироби неповнолітнім. Управління освіти і науки та міська Рада учнівського самоврядування планують залучити до цієї акції понад 700 учнів-старшокласників.

Джерело: www.mvk.if.ua