друкувати


Науково-практична конференція «Замки України: дослідження, збереження, використання»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-07 03:00:09

Запрошуємо до участі у науково-практичній конференції «Замки України: дослідження, збереження, використання», яка відбудеться у Національному заповіднику «Давній Галич» 3-4 листопада 2011 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Архітектурний

  • Археологічний

  • Історичний

  • Культорологічний

Для участі у конференції просимо надіслати до 1 серпня 2011 року текст статті у роздрукованому й електронному варіантах обсягом 0,5 др. арк. (кегль 14, гарнітура Тіmes New Roman, інтервал 1,5; посилання подаються наприкінці тексту через меню «Вставка» автоматично, в посиланнях на архівні джерела інформація подається через кому, напр.: ЦЦАГО України, ф.7, оп.1, спр, 494, арк. 104, ілюстрації подаються в окремих файлах з розширенням JPEG), інформацію про автора (прізвище, ім'я, по-батькові, науковий ступінь, вчене звання, місце роботи та посада, контактні телефони, адреса, е-маіl).

До статті обов'язково додається трьома мовами (українська, російська, англійська) прізвище й ім'я автора, назва статті, анотації (кожна до 250 знаків) та ключові слова.

У лівому верхньому куті перед назвою статті зазначається УДК, ББК.

Матеріали, що не відповідатимуть вимогам, із помилками або подані невчасно, прийматися до друку не будуть. На кожній друкованій сторінці просимо автора поставити свій підпис.

Запрошення на конференцію буде надіслано додатково.

Проїзд, проживання та харчування за рахунок учасників конференції.

Про побажання щодо розміщення в готелі просимо повідомити заздалегідь.

Оргкомітет залишає за собою право відбору доповідей.

Запрошуємо до участі в роботі, сподіваємося на Вашу зацікавленість та персональний внесок в обговоренні суспільно важливої проблеми.

Адреса оргкомітету:

Національний заповідник «Давній Галич»

вул. І. Франка, 1 м. Галич,

Івано-Франківська область, 77100,

е-mаіl: коnfhalych@metа.uа

Вчений секретар

Наталія Качковська

т.:(03431) 22655, 21896

моб. 0969692122.