друкувати


Прикарпатські пауерліфтери «підняли» медалі на чемпіонаті світу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-06 09:00:24

Кілька днів тому в Австрії відбувся чемпіонат світу з пауерліфтингу. Учасники змагалися вправі жим лежачи.

На цих змаганнях з чотирьох представників Прикарпаття у збірній України троє вибороли медалі. Кореспонденту sport.if.ua про їхній виступ розповів заслужений тренер України Василь Оробець.

Заслужений майстер спорту Інна Оробець у ваговій категорії понад 84 кг пожала 185 кг, і, встановивши новий рекорд України, посіла друге місце серед дорослих.

Серед юніорів четверте місце зайняв студент Коломийської філії Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника Назар Дячук. У вазі 93 кг він пожав 210 кг.

Дві медалі вибороли прикарпатські спортсменки, які виступали у юнацькому віці до 18 років. Студентка ПНУ Віра Бобошко у вазі 63 кг пожала 97,5 кг і виборола бронзову медаль. Юлія Оробець, 15-річна студентка Коломийського політехнічного коледжу, у вазі 72 кг пожала 67,5 кг. Цей результат став третім у вазі, тож юна спортсменка теж виборола світову бронзу.

Наші спортсмени представляють коломийський ФСК «Локомотив» та тренуються під керівництвом Василя та Інни Оробець. Як розповів коломийський тренер, Інна Оробець розпочинає підготовку до чемпіонату світу з триборства, який запланований на листопад у Чехії.