друкувати


«Здай кров – врятуй життя дитині»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-01 05:15:13

1 червня, за традицією, на Прикарпатті за ініціативи Івано-Франківської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» проходить акція «Здай кров – врятуй життя дитині», метою якої є здача крові для лікування важкохворих найменших громадян Прикарпаття.

Цього року до заходу приєдналося багато місцевих організацій, серед яких Івано-Франківська обласна молодіжна організація «Прикарпатська студентська спілка», Івано-Франківська міська молодіжна організація «Спілка Івано-Франківських студентів», а також Громадська рада при Івано-Франківській обласній державній адміністрації (представники комісії з питань культури і духовності та з питань молодіжної політики).

За словами голови Громадської ради Валерія Старченка, донорство у нашій країні, як правило, стало проблемою хворих та лікарів, а не справою суспільства. Валерій Старченко також зазначив, що населення недостатньо обізнане у питанні донорства крові і про гостру потребу її недостачі кожному із нас стає відомо лише тоді, коли біда стукає в двері вже нашого дому.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики