друкувати


Лісове і мисливське господарство оголошує про аукціон з продажу необробленої деревини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-06-01 10:00:47

Івано-Франківське обласне управління лісового і мисливського господарства оголошує про аукціон з продажу необробленої деревини державними лісовими господарствами Івано-Франківської області на ІІI квартал 2011 року.

Вдосконалення механізму проведення торгів з реалізації лісосировинних ресурсів Івано-Франківської області передбачає, що всі постійні лісокористувачі повинні здійснювати реалізацію лісоматеріалів круглих необроблених на аукціоні. До продажу пропонується необроблена деревина заготівлі ІІІ го кварталу 2011 року в кількості 71,8 тис. куб.м, в тому числі пиловники 59 тис.куб.м, фансировина для стругання 421 куб.м, , баланси 5,4 тис.куб.м, та техсировини 7 тис.куб.м.

Аукціон буде проведено 1 червня 2011 року за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 48, актовий зал, початок аукціону об 11 год. Учасники, що бажають взяти участь в аукціоні як покупці, повинні переказати попередній внесок (заставу), яка складає 5 відсотків початкової вартості заявлених для придбання лотів та реєстраційний внесок і надати відповідні документи до заяви.

До аукціону допускаються суб’єкти підприємницької діяльності, які мають право на переробку деревини, без права на повторну реалізацію необроблених лісоматеріалів, закуплених на аукціоні.