друкувати


В Івано-Франківську відзначили свято Останнього дзвоника

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-05-27 07:50:10

Традиційними святковими лінійками увірвалось свято Останнього дзвоника до загальноосвітніх шкіл Івано-Франківська.

Тисячі учнів з квітами в руках і усмішками на обличчях прийшли сьогодні до своїх навчальних закладів, щоб провести в минуле 2010-2011-й навчальний рік і на довгих, проте веселих три літніх місяці забути про уроки, підручники, зошити та домашні завдання. Втім, для окремих з них: - близько 2,5 тисяч івано-франківських випускників - радість кінця навчального року поєдналась з сумом. Адже для них шкільний дзвоник цього року прозвучав востаннє, відкривши для них нові, ширші і цікавіші горизонти, проклавши дорогу до нових звершень, пошуків, творінь та перемог.

«Свято останнього дзвоника, - зазначив у своєму привітанні випускникам, - Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, - знаменує кінець шкільної пори як поріг, за яким відкривається перехід в світ непізнаності і нових відкриттів».

Здається сама погода бажає доброї путі новоспеченим випускникам. Адже день 27 травня, коли цього року відзначається свято Останнього дзвоника видався напрочуд теплим і сонячним. Тож є надія, що і подальше життя у тих, хто лишень виходить із дитинства також буде світлим і яскравим.

Автор: Сергій БІЛИЙ