друкувати


З початку року на Івано-Франківщині виникло 710 пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-05-17 03:10:03

З початку цього року на території Івано-Франківської області виникло 710 пожеж, у вогні  загинуло 46 мешканців краю, з них – одна малолітня дитина.

Остання трагедія трапилася днями в селі Крилос Галицького району. Пізньої ночі на одному з обійсть села виникла пожежа в житловому будинку. Першими нещастя помітили сусіди. Люди одразу ж забили на сполох, адже були певні, що в палаючому помешканні знаходиться домогосподар. Рятувальники, котрі прибули до місця виклику, погасили пожежу, однак зарадити лихові вже було пізно. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого 51-річного домовласника. В результаті пожежі вогнем було знищено меблі в житловій кімнаті, речі домашнього вжитку, частково перекриття та покриття будівлі. Наразі за даним фактом ведеться дізнання, причини виникнення пожежі та загибелі людини встановлюються. Як зазначають фахівці МНС, впродовж останніх двох років це вже другий випадок пожежі в даному помешканні, і на жаль вдруге з трагічними наслідками – минулого разу під час пожежі загинув рідний брат домогосподаря.

Зважаючи на ситуацію, що склалася на Івано-Франківщині з пожежами, травмування та загибеллю людей на них Управління МНС в області вкотре звертається до всіх мешканців краю бути обережними у поводженні з вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті.

Джерело: Центр пропаганди УМНС в Івано-Франківській області