друкувати


Коломийські "Карпати" підсилилися двома гравцями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-05-17 02:00:56

Коломийські "Карпати" під завісу заявкової компанії підсилилися двома гравцями. До складу команди перейшли півзахисники Роман Гаврилюк та Валентин Бужак.

Хоча, щодо цих гравців доречніше використовувати термін "повернення". Саме так, обидва футболісти вже виступали за "Карпати", коли ті базувалися ще в Печеніжині. Звичайно, в більшій мірі це стосується Романа Гаврилюка.

Роман Гаврилюк минулого року був одним із основних гравців печеніжинських "Карпат". За команду провів 28 матчів та забив 5 голів. На початку 2011 року провів декілька матчів за бурштинський "Енергетик", до якого перейшов. Пробитися в основу "Енергетика" Роману так і не вдалося.

Валентин Бужак має досвід виступів за "Карпати-2" (Львів) та чернівецьку "Буковину". Також гравець два сезони захищав кольори ФК "Лужани".

Як стало відомо, функції тренера ФК "Карпати" (Коломия) виконуватиме Соколенко Андрій, який раніше був заявлений за команду в якості гравця. Новий наставник коломиян в якості футболіста в минулі роки має досвід виступів за різні професійні клуби (ФК Харків", "Прикарпаття", "Оболонь", "Волинь" та багато інших).

P.S. Не так давно наш сайт став інформаційним партнером ФК "Карпати" (Коломия). Як бачите, така співпраця вже дає перші плоди: коментарі, інтерв'ю, оперативна інформація із життя команди. Надіємось, в найближчому майбутньому нам вдастся налагодити подібну взаємодію з іншими командами обласного чемпіонату та першості.

Джерело: sport.if.ua