друкувати


Завершився VII турнір з боксу пам’яті Петра Мицика

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-05-11 04:15:02

У неділю, 8 травня, в Коледжі фізвиховання відбулися фінальні бої сьомого міжнародного турніру з боксу пам’яті Петра Мицика. Через пошкодження, які отримали спортсмени, відбулися не всі 12 поєдинків того дня.

Попри велике міжнародне представництво та серйозну конкуренцію на турнірі кілька золотих медалей все ж вдалося вибороти прикарпатським спортсменам.

Переможець у другій групі ваги до 56 кг визначився ще до останнього дня. Ним став тисменичанин Андрій Іванишин. Золото у другій групі ваги до 60 кг відправилося до Надвірної. Русланові Струку не довелося боксувати за цю медаль через те, що суперник з Молдови знявся з бою. А от ще троє наших краян, як іпробилися до фінальної сталії, задовольнилися сріблом. У вазі до 52 кг іванофранківець Степан Стефанишин поступився Костянтину Когуту зі Стрия. Микола Михайлюк з Тисмениці не зміг перемогти Назара Негрибінчика зі Львова у другій групі ваги до 69 кг. А Влад Харламов з Івано-Франківська через пошкодження руки не зміг відбоксувати з львів’янином Ігорем Сумченко у категорії до 81 кг.

Загалом у цьогорічному турнірі пам’яті майстра спорту Петра Мицика взяли участь близько 70 спортсменів з України, Молдови, Росії, Азербайджану, Польщі та Італії. Остання команда виступила доволі потужно. Під керівництвом чемпіона Олімпіади-1984 у Лос-Анжелесі Мауріціо Стекка одразу п’ять італійців пробилися до фіналів, двоє перемогли у вирішальних сутичках. По одній золотій медалі вибороли представники Польщі та Азербайджану. До слова, польську команду очолював українець, заслужений тренер України львів'янин Михайло Строгий, який нині працює у місті Катовіце. За його словами, турнір відбувся на високому організаційному рівні, тренер задоволений рівнем спортсменів, які виступали протягом трьох змагальних днів.

А найбільше «золотого» врожаю зібрали представники Львова. У їхньому активі одразу п’ять нагород найвищого ґатунку.

Переможці VII міжнародного турніру пам’яті П.Мицика

1. Сергій Бізюк (Рівне), 49 кг
2. Костянтин Когут (Стрий), 52 кг
3. Олег Довгун (Львів), 56 кг (1 гр.)
4. Андрій Іванишин (Тисмениця), 56 кг (2 гр.)
5. Тигиран Симонян (Донецьк), 60 кг (1 гр.)
6. Руслан Струк (Надвірна), 60 кг (2 гр.)
7. Ростислав Герасимович (Львів), 64 кг (1 гр.)
8. Конрад Биструнь (Польща), 64 кг (2 гр.)
9. Даріо Морелло (Італія), 69 кг (1 гр.)
10. Назар Негрибінчик (Львів), 69 кг (2 гр.)
11. Андрій Данилевич (Львів), 75 кг
12. Ігор Сумченко (Львів), 81 кг
13. Габжибаба Гаджибабаєв (Азербайджан), 91 кг
14. Гуідо Віанелло (Італія), +91 кг

Джерело: sport.if.ua