друкувати


Водії можуть поскаржитися в Укравтодор

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-28 03:15:13

З метою об’єктивної оцінки роботи підрядних підприємств, Укравтодор звертається до користувачів доріг із проханням телефонувати на «гарячу» лінію Служб автомобільних доріг в областях і залишати відгуки стосовно ямкового ремонту на дорогах певної області або конкретного району. Зокрема, в Івано-Франківську лінія працює за номерами (03422) 4-41-05, (0342) 72-22-28.

Відгук може стосуватися як якості зробленого ремонту, так і культури виконання робіт (зовнішній вигляд працівників, огородження місць виконання робіт тощо).

Ремонтні роботи виконуються згідно з графіком, яким визначено терміни ліквідації ямковості: на міжнародних дорогах (з індексом «М») – до 9 травня, на решті доріг державного значення (з індексами «Н» і «Р») – до 30 травня, на дорогах місцевого значення – до 15 червня цього року.

Сьогодні роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах загального користування виконуються із випередженням цього графіка, повідомляє офіційний сайт Укравтодору.

Ліквідація ямковості – це перший етап ремонту покриття доріг після зимового періоду. Другим етапом стане відновлення зруйнованих ділянок автомобільних доріг, які неможливо відремонтувати ямковим ремонтом.

Джерело: Газета «Репортер»