друкувати


Благодійний концерт "Мертвого Півня" на підтримку Японії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-26 12:30:21

26 квітня  (вівторок)  о 20.00 в день 25-х роковин Чорнобильської катастрофи у арт-кафе «Квартира 35» (Львів, «Дзиґа», вул.Вірменська, 35) «Мертвий Півень» запрошує на благодійну акцію "Пісні для Томоко".

Акція відбувається рамках проекту солідарності з народом Японії «РУКИ ПІДТРИМУЮТЬ СОНЦЕ».

Вхід за благодійним внеском.

Михайло Барбара: "Вперше я побачив Томоко під час прощання з Кузею в "Дзизі". Потім вона надіслала мені листа англійською з запитаннями про львівську альтернативну культуру. Томоко почала приходити на наші концерти в кімоно і ми затримували початок виступу, бо публіка (та й ми самі) хотіла дивитися на Томоко, а не на сцену:) Через декілька місяців ми вже листувалися українською. Вона надсилає мені свої переклади української поезії японською мовою з підрядниками кирилицею, щоб я міг це прочитати:). Наприклад, таке: "Б’ютіфул Карпати - 美しい カルパチア - Уцукусіі Карпатіа". Зараз Томоко та її друзі та рідні потребують нашої допомоги. 25 років тому такої допомоги потребували ми. Приходьте на концерт 26 квітня в Дзиґу».

Посольство Японії в Україні відкрило спеціальний рахунок для ваших щиросердечних пожертвувань.

Ми від усього серця висловлюємо подяку за ваше співчуття та щиру підтримку.

Реквізити та концепція проекту

Про проект «РУКИ ПІДТРИМУЮТЬ СОНЦЕ»: Ми завжди знали, що є ближчими, ніж нам здається. Що трагедія ближнього — не така далека, що, незважаючи, де він, його драма — завжди поруч. Все, що може статись найгіршого, може статись і з тобою. Що потреби тих, кого ти не знаєш, не є потребами незнайомців. Що ми не чужі один одному.

Особливо ця близькість є відчутна тепер, коли Японія переживає тяжкі часи.

В межах проекту  будуть проводитися благодійні концерти та форуми з метою допомогти червоному хресту зі збором коштів. Наша мета: надати  усю можливу підтримку Японії у зв’язку з жертвами землетрусу та цунамі.