друкувати


Івано-Франківськ - місто толок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-20 02:15:25

Місто Івано-Франківськ цьогоріч можна впевнено назвати містом толок. Адже цієї весни по кількості проведених і запланованих суботників обласний центр Прикарпаття, здається б’є всі рекорди.

Спочатку цілу серію суботніх толок влаштували депутати міської ради від фракції ВО «Свобода», потім їх естафету перейняло керівництво міськвиконкому, яке організувало традиційний загальноміський передвеликодній суботник, а тепер виявляється, що і цих авральних прибирань для Івано-Франківська замало.

Принаймні так вважає начальник міського житло-комунгоспу Василь Білик, який попросив вчора міського голову призначити на 30 квітня ще один суботник, який, з його слів, дозволить краще підготувати Івано-Франківськ до відзначення 349-ї річниці з дня його заснування.

Ініціативу В.Білика підтримав міський голова Віктор Анушкевичус. Відтак субота 30 квітня для багатьох знову буде робочою. Єдина втіха полягає в тому, що мер наказав залучити до загальноміської толоки-2 тих працівників, які не були задіяні на суботнику 16 квітня.

Автор: Сергій БІЛИЙ