друкувати


Дві бронзові нагороди виборов івано-франківський тенісист в Анталії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-20 10:00:15

Дві бронзові нагороди виборов івано-франківський тенісист Владислав Крамаров в турецькій Анталії. Наприкінці березня він брав участь у двох турнірах ITF / Tennis Europe Development Championships 2 та двічі здобув треті місця. Такий результат дозволив нашому спортсмену увійти другим номером у збірну команду України.

На кортах Анталії Владислав змагався з білоруським, болгарським, литовським та латвійським, вірменським, грузинським, турецьким, естонським тенісистами.

Враження у чотирнадцятирічного спортсмена залишилися лише позитивні, адже ніхто не очікував, що Влад не тільки виступить на високому рівні, а й здобуде дві бронзові медалі.

«Ці результати додали мені більше впевненості в собі, оскільки раніше я не грав з такими сильними тенісистами з європейських країн. Мені дуже приємно, що я зайняв два третіх місця, адже таким чином я побачив, що граю на дуже хорошому рівні. Тепер я на матчі з сильними суперниками виходжу більш впевнено, знаючи, що я вже обігравав серйозніших хлопців", - розповів Владислав нашим журналістам.

Після приїзду додому Влад мав трохи часу на відпочинок, а згодом приступив до серйозних тренувань. Адже вже в травні спортсмен братиме участь в двох турнірах європейського рівня, що пройдуть в Польщі та Києві.

Джерело: sport.if.ua