друкувати


Іванофранківці покажуть неординарні таланти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-19 11:00:21

Зібрати під одним дахом усі нетрадиційні таланти Прикарпаття поставили собі за мету керівники Культурно-мистецького центру «Є», що в Івано-Франківську.

Як повідомила під час прес-конференції арт-менеджер Центру Вікторія Мартинович, йдеться про концерт неординарних талантів, який відбудеться в КМЦ «Є» 26 квітня о 15.00 годині. «Під поняттям «неординарні таланти», - розповідає пані Мартинович, - ми маємо на увазі не співати, танцювати чи вишивати хрестиком, тому що, як відомо, Україна - дуже співоча, музична і багата на майстрів країна. Якщо ж ви вмієте художньо свистіти, сказати за 1 хвилину 250 слів, читати в обидва боки слова чи грати на сопілці носом, тоді ви потенційний наш учасник».

Зі слів арт-менеджера, наші люди володіють величезною кількістю різного роду можливостей і здібностей, проте в більшості випадків, не показують їх на широкий загал, в кращому випадку обмежуючись їх демонстрацією своїм родичам і знайомим за зачиненими дверима десь на кухні. «Допомогти цим людям розкритися, дати їм шанс показати себе на людях і покликаний наш проект», - підсумовує пані Вікторія.

Визначити, наскільки той чи інший талант відповідає вимогам неординарності керівники Центру мають намір під час спеціального кастингу, який відбуватиметься там же 22 квітня з 11.00 години.

Автор: Сергій БІЛИЙ