друкувати


Рятувальники взяли участь у Всеукраїнській акції з благоустрою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-18 02:15:52

У відповідності до розпорядження Кабінету Міністрів України в нашій державі проходить Всеукраїнська акція з благоустрою ”За чисте довкілля”.

В рамках акції 16 квітня на території області було проведено суботник з благоустрою населених пунктів, територій установ, підприємств та організацій. До таких заходів активно долучилися і рятувальники.

16 квітня, у суботу, напередодні Вербної неділі на спортивно-оздоровчому комплексі Управління МНС України в Івано-Франківській області імені Героїв-пожежних робота кипіла з самого ранку. У весняній толоці взяли участь усі без вийнятку, адже обсяг робіт був чималий: офіцери і співробітники з однаковим ентузіазмом підрізали живопліт, білили бордюри та дерева, впорядковували спортивний майданчик та територію спорткомплексу. Були також висаджені саджанці фруктових дерев, адже мине небагато часу і вони щовесни тішитимуть око своїм пишним цвітом. Свої деревця в молодому саду посадив і начальник управління МНС в області Володимир Чернецький. Також впорядковували рятувальники і будівлі службових приміщень, прилеглі території пожежно-рятувальних частин.

Всі працювали, не покладаючи рук, адже нагородою за працю буде не тільки чисте та затишне довкілля, а й почуття трудового побратимства та причетність до загальної  і такої потрібної справи.

Джерело: Центр пропаганди УМНС в Івано-Франківській області