друкувати


На Прикарпатті пройде обласний фестиваль молодіжних трудзагонів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-04-13 11:15:47

13-14 квітня на базі дитячого лікувально-оздоровчого комплексу "Сокіл", що у Галицькому районі, проходитиме обласний фестиваль молодіжних трудових загонів "Ми працею славимо тебе, Україно!".

Організатори фестивалю-головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

В межах обласного фестивалю трудзаганів відбудуться: «круглий стіл» на тему: «Зайнятість молоді через організацію діяльності молодіжних трудових об’єднань», презентація тематичного відеофільму «Нам би життя своє, як кіноплівку…», молодіжна акція «Відродити. Пам’ятати. Зберегти», трудовий десант: прибирання берегів річки Лімниця в селі Сокіл, а також різноманітні спортивні та мистецькі конкурси.

Учасниками цього молодіжного фестивалю будуть представники трудзагонів з Галицького, Городенківського, Долинського, Коломийського, Косівського, Рогатинського, Рожнятівського районів, міст Івано-Франківська, Коломиї та збірна команда Молодіжної адміністрації області.

Переможців та призерів обласного фестивалю «Ми працею славимо тебе, Україно!» нагородять спеціальним Дипломом та призами, а найактивніші його учасники отримають грамотами головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації та обласного молодіжного центру праці.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА