друкувати


Кращих спортсменів Прикарпаття нагороджено кубками та грамотами

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-31 03:00:49

На засіданні колегії головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації розглядалися питання щодо виконання державної і регіональної програм розвитку фізичної культури та спорту протягом 2007-2011 років у Надвірнянському і Рогатинському районах; про підготовку області до оздоровлення та літнього відпочинку дітей; про проведення на Прикарпатті всеукраїнського місячника з впорядкування спортивних територій і споруд.

Виступаючі на колегії акцентували увагу на таких основних проблемах, як недостатність фінансування для придбання спортивного інвентаря, форми, здійснення виїздів на змагання, оздоровлення дітей.

Мовилося про необхідність створення у тих населених пунктах області, де немає стаціонарних таборів для відпочинку дітей, наметових містечок. Також прозвучала інформація про скорочення фінансування з районних бюджетів на оздоровлення прикарпатських дітей. Заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький зазначив: «Жодного зменшення фінансування на оздоровлення, ні на одну копійку, у порівнянні з минулим роком, не може бути».

Після обговорення усіх наболілих питань на колегії кубками та грамотами головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА і відділення НОК в області нагородили кращих спортсменів. Відзначили нагородами також міста, райони та обласні фізкультурно-спортивні організації. Слова подяки за сприяння у розвитку фізкультури і спорту прозвучали на адресу начальників відділів у справах сім'ї, молоді та спорту Надвірнянського, Коломийського, Рогатинського районів, міст Івано-Франківська, Коломиї, Калуша.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА