друкувати


Прикарпатські тайбоксери вибороли медалі на чемпіонаті України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-30 11:15:55

У Полтаві 27 березня завершився чемпіонат України серед юнаків з тайського боксу Муей Тай. Помірятися силою і вправністю приїхали 18 команд з 26 міст та 13 областей України, всього 174 спортсмени.

За три дні чемпіонату відбулося 125 боїв. Серед учасників була команда з Івано-Франківська. Про успіхи наших юних спортсменів розповів тренер Павло Мишко.

У віковій групі 1993-1994 роки народження одразу двоє іванофранківців стали чемпіонами. Андрій Дутка переміг у ваговій категорії до 57 кг, провівши два бої. Олександр Авраменко виборов золоту медаль у категорії 63,5 кг. У своєму третьому, фінальному, поєдинку він боксував з одеситом та виступив настільки впевнено, що секундант суперника відмовився від продовження бою.

У категорії до 75 кг бронзу виборов Іван Анатійчук. У першому бою він нокаутом переміг полтавчанина. У наступній сутичці він послав суперника у нокдаун, але через отримане пошкодження не зміг продовжувати бій.

Відзначився медаллю і молодший колега згаданих трьох медалістів. У ваговій категорії до 39 кг 11-річний Валентин Кондратюк виборов бронзову медаль. За словами Павла Мишка, Валентину не пощастило з жеребкуванням, вже у першому бою він зустрівся з першим номером своєї вагової категорії.

Джерело: sport.if.ua