друкувати


Вже три роки освітяни випускають власну газету «Освіта Коломиї»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-29 12:00:40

Інформаційно-методичний центр управління освіти Коломийської міської ради займається видавничою діяльністю і навіть трохи журналістикою.

Вже три роки освітяни випускають власну газету «Освіта Коломиї». Наклад видання — 500 примірників, періодичність виходу — раз на місяць. «Така ідея виникла для того, щоби популяризувати освіту Коломиї серед її жителів: вчителів, учнів та їх батьків. На шпальтах газети, яку розповсюджують у школах, висвітлюємо найцікавіші та найяскравіші події освітньої галузі міста, які відбулися за місяць, що минув. Всі матеріли, котрі пишуть учні, вчителі, методисти, перечитує, править та укладає на сторінки газети журналіст Олеся Отта», — розповідає директор інформаційно-методичного центру Уляна Волощук.

Окрім газети, в управлінні освіти друкують методичні посібники для вчителів з кожного предмета. Також на електронних носіях зберігається навчально-інформаційна база з кожного уроку. І вчитель може взяти собі той чи інший диск для вдосконалення своєї майстерності.

Окрім методичних посібників, випускають збірки поезій «Суцвіття». Першого разу в книжечку уклали поетичну творчість педагогів, другого — школярів, а в третій збірці планують поєднати поетичні проби пера вчителів та їх вихованців.

Джерело: Газета "Галичина"