друкувати


Володимир Мойсик зустрічався з громадськістю Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-24 04:30:30

23 березня 2011 року народний депутат України Володимир Романович Мойсик у міському будинку культури “Народний дім” зустрівся з жителями міста Коломиї.

Народний депутат  повідомив присутніх, що останню декаду кожного місяця проводить на Прикарпатті, де зустрічається з жителями, вивчає їх проблеми. Він зазначив, що його теперішня зустріч — це не піар-хід, не підготовка до майбутніх виборів, а одна із форм роботи народного обранця.

Володимир Мойсик зробив короткий аналіз  своєї діяльності у Верховній Раді України за минулий рік президентства Віктора Федоровича Януковича, охарактеризував ситуацію після прийняття законів про судову, податкову реформи та перспективи і очікувані результати майбутньої  пенсійної реформи. Як зазначив Володимир Мойсик, результатом непродуманості прийняття Податкового кодексу лише місто Коломия втратила 500 підприємців малого та середнього бізнесу. Вони не витримали податкового тиску.

Запитання, що задавалися присутніми із залу, стосувалися  подвійного громадянства, становища української мови, нищення  ідеології українства, погіршення життя населення, підвищення цін, а також діяльності міської влади та питань місцевого характеру: відзначення 140-річчя від Дня народження Василя Стефаника, 770-річчя першої згадки про місто Коломию, встановлення бронетехніки біля меморіального комплексу воїнам-афганцям та інших.

Володимир Романович Мойсик відповів на всі запитання, дав рекомендації та розповів про своє бачення шляхів вирішення різноманітних проблем.

На зустрічі з народним депутатом України були присутні міський голова Ігор Слюзар, його перший заступник Тарас Яворський, заступник Михайло Білоус, депутати обласної ради Юрій Романюк та Михайло Андрусяк, керівники  політичних партій і громадських організацій, жителі міста Коломиї і Коломийського району.

Джерело: Відділ організаційно-аналітичного забезпечення Коломийської міської ради