друкувати


"Динамо" продало Гільєрме у бразильський клуб "Атлетіко Мінейро"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-21 02:55:35

Київське "Динамо" продало бразильського нападника Гільєрме у бразильський клуб "Атлетіко Мінейро". Інформацію про трансфер підтвердив президент "Атлетіко" Алешандре Каліл.

Каліл заявив, що з Гільєрме підписано контракт строком на чотири роки, однак при цьому відмовився називати суму трансферу. В "Атлетіко" Гільєрме замінить Дієго Тарделлі, який перейшов у російський "Анжи".

Тренер "Атлетіко Мінейро" Дорівал Жуніор висловив надію, що Гільєрме продемонструє гру на рівні тієї, яку свого часу показував у "Крузейру". Керманич вважає, що Гільєрме - сильний гравець, який буде прогресувати.

Нагадаємо, що Гільєрме прийшов у "Динамо" взимку 2009 року. Кияни заплатили "Крузейро" 7 мільйонів доларів і, до того ж, у зворотньому напрямку відправився Клебер, трансфер якого оцінювали у 8 мільйонів доларів.

Гільєрме дебютував феноменально, оформивши хет-трик у ворота "Карпат. Влітку у "Динамо" змінився тренер і новий керманич киян Валерій Газзаєв віддав Гільреме в оренду у ЦСКА. За рік гри за московських армійців Гільєрме забив 8 голів у 14-ти поєдинках, після чого повернувся до Києва.

Загалом Гільєрме зіграв за "Динамо" 10 ігор, в котрих забив 5 м'ячів.

Джерело: ТСН