друкувати


Податкові декларації приймають в ДПІ з 7.30 до 21.00 год

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-18 12:15:13

Шановні платники податків! ДПА в області нагадує, що особи, які мають статус податкових агентів, зобов’язані подавати до органу державної податкової служби за місцем реєстрації Податкову декларацію з податку на доходи фізичних осіб.

Дія цієї норми поширюється як на юридичні особи, так і на фізичні особи – підприємців  та самозайнятих осіб незалежно від організаційно-правового статусу та способу оподаткування іншими податками.

Податкову Декларацію за лютий потрібно подати не пізніше 21 березня. Крім цього, в цей же термін необхідно подати і Декларацію з податку на доходи фізичних осіб за січень.

Фізичні особи – підприємці, підприємства, а також їх уповноважені підрозділи самостійно здають Декларацію до податкової інспекції за місцем їх реєстрації. За відокремлені підрозділи підприємств, яким не надано повноважень самостійно нараховувати, утримувати та сплачувати податок до бюджету, Декларацію подає юридична особа за місцем їх знаходження.

У разі відсутності нарахування доходів Декларація подається без відображення показників.

Зверніть увагу, що подання податковими агентами Декларації за період, у який здійснювалась ліквідація (припинення діяльності) податкового агента, проводиться до оформлення його ліквідації (припинення діяльності).

Форма Декларації, рекомендації щодо її заповнення та зразки заповнених Декларацій розміщені на веб-сайті ДПА в області в розділі «Декларація з податку на доходи фізичних осіб».

Державні податкові інспекції працюють з подовженим робочим днем з 7.30 год до 21.00 год.

Також прийом звітності буде проводитись у вихідні дні.

Джерело: ДПА в Івано-Франківській області