друкувати


Івано-франківський тайбоксер виборов срібло Кубка Європи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-17 12:00:13

Цими вихідними у Німеччині відбувся Кубок Європи з тайського боксу Муей-Тай. Змагання проходили у версії IFMA.

У складі юніорської збірної України спробувати себе на міжнародній арені відправився іванофранківець Олександр Авраменко. Про його виступ нашому кореспонденту розповів Михайло Іванишин, президент Івано-Франківської обласної федерації тайського боксу.

У ваговій категорії до 63,5 кг наш спортсмен провів чотири поєдинки та дійшов до фіналу. У першому протистоянні Олександр достроково нокаутом переміг суперника з Латвії. У наступних двох сутичках він здолав господарів рингу. А наступного дня, у фіналі за очками поступився співвітчизнику з Харкова.

«Змагання були доволі складними, адже організатори вирішили провести усі бої за два дні, — розповідає Іванишин. — Тому Авраменку вже в перший день довелося боксувати у трьох поєдинках. Останні відбувався пізно ввечері, а наступного дня зранку був фінал, тож, можливо, через втому, не вдалося вибороти золоту медаль».

17-річний Олександр Авраменко тренується у спортивному клубі «Спарта» під керівництвом Павла Мишка. Усього в дрезденському Кубку Європи взяли участь більше 400 спортсменів з 20 країн Старого світу.

Джерело: sport.if.ua