друкувати


У джаз-клубі відбудеться діалог барабанщиків «Drum Talking» (США - Україна)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-16 04:00:11

18 березня, п’ятниця, о 20:00 у «ДжазКлубі.Львів» відбудеться концерт «Drum Talking» у якому свою майстерність показуватимуть проекти кращих барабанщиків США та України «Frank Parker Trio» і «Igor Gnydyn Trio». «Розмова» відомих музикантів вестиметься на двох барабанних установках.

У першому відділі концерту гратиме «Frank Parker Trio», другий відділ наповнить Ігор Гнидин, до якого приєднаються Анастасія Литвинюк (фортепіано) та Сергій Федорчук (контрабас), а на завершення два барабанщики заграють разом.


Місце: арт-кав'ярня «Квартира 35» (м.Львів, вул.Вірменська, 35, «Дзиґа» 2-ий поверх)

Платний вхід – 60 грн, для членів «Jazz Club.Lviv» та Етноклубу - 25 грн.

Довідка: Френк Паркер (Frank Parker). Визнаний чиказький барабанщик і перкусист Френк Паркер співпрацює із такими зірками джазу, як: Джеррі Батлер, Джін Чендлер, Райан Коен, Меггі Браун, Бенні Картер, Фредді Хаббард, Боб Шеппард, Мартін Шорт та ін. Окрім того, Френк викладає курси ударних інструментів в університетах та коледжах США і є членом Міжнародної Асоціації викладачів традиційного джазу.

Френка Паркера львівська публіка може пам'ятати як барабанщика гурту "Let Me Introduce You To The End", який завершував минулий фестиваль "Fort.Missia".

Ігор Гнидин. Координатор «JazzClub.Lviv». Один із кращих барабанщиків України. Плідно працює як композитор і виконує свою музику в проекті «ShockolaD». У рамках стипендіальної програми «Gaude Polonia» навчався у Чеслава Бартковського та Анджея Ягоджінського. У 2010р. став стипендіатом Кеннеді Центру у Вашингтоні. Також у 2010 році Ігор переміг у всеукраїнському конкурсі барабанщиків «V-drums», компанії Roland.

Наступні засідання клубу:

24 березня (четвер) Засідання Джаз Клубу

19.00 – Перегляд джазового концерту

20.00 – Концерт «Проект Відчуваю» (Львів)

Юрій Яремчук – саксофони

Ігор Гнидин - барабани

Платний вхід – 50 грн, для членів «Jazz Club.Lviv» - 25 грн.

31 березня (четвер) Засідання Джаз Клубу

19.00 – Перегляд джазового концерту

20.00 – Концерт «Ігнатьєв - Пурцеладзе» ( Київ)

Павло Ігнатьєв – фортепіано

Катерина Пурцеладзе – вокал

Платний вхід – 50 грн, для членів «Jazz Club.Lviv» - 20 грн.

До Клубу можна зголоситися безпосередньо на зборах (координатор - Ігор  Гнидин) або надіслати листа на адресу dzygajazz@gmail.com