друкувати


Підведено підсумки рейтингової оцінки діяльності служб охорони здоров’я

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-15 02:00:15

12 березня начальник головного управління охорони здоров’я Микола Олінійчук провів розширену нараду з керівництвом районних, міських і обласних закладів охорони здоров’я з актуальних питань життєдіяльності галузі, проблем реформування та підсумків роботи за 2 міс. 2011 року.

Підведено підсумки рейтингової оцінки діяльності служб охорони здоров’я районів і міст області за 2010 рік: перше рангове місце здобули медичні працівники Калуського району (головний лікар Калуської ЦРЛ – І. Красійчук), друге – Городенківського (О. Косовець), третє – Галицького (М. Матейко). Переможці отримали Почесні кубки, нагороджені Почесними грамотами та грошовими преміями від головного управління охорони здоров’я та обласної організації галузевої профспілки.

В рамках наради проведено засідання обласного штабу з дитинства і рододопомоги.

Доповідачами були висвітлені тенденції і основні показники діяльності за 2 міс. поточного року в педіатричній та акушерсько-гінекологічній допомозі (Л.Сенюта, І.Вакалюк), ситуація щодо грипу та ОРВІ (Л.Боришкевич), проблеми інвалідизації та стан експертизи захворюваності з тимчасовою та постійною втратою працездатності (Л.Процик), епідеміологічна ситуація по туберкульозу (В.Вагилевич), особливості надання хірургічної допомоги (В.Пилипчук), деякі зміни в кадровій політиці МОЗ (В.Чемний).

За результатами наради дані відповідні протокольні доручення.

Джерело: Головне управління охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА