друкувати


Молоді нелюди не пожаліли стареньку вчительку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-15 11:15:01

Не знала старенька вчителька, яка все життя навчала і виховувала дітей, що життя її закінчиться через бажання брудної наживи двох молодиків, які цілком могли би бути її учнями.

Страшна новина облетіла 17 лютого місто Калуш. Сусіди 66-річної пенсіонерки, яка все ще працювала вчителькою однієї з місцевих загальноосвітніх шкіл якось звернули увагу на той факт, що старенька вже кілька днів не виходить на вулицю. Це на неї було не схоже, тож люди забили на сполох. Насамперед зателефонували синові жінки, який в цей час перебував на заробітках у Росії. Терміново прибувши додому, він і виявив труп матері. Як встановила судмедекспертиза, смерть жінки настала ще 12 березня. Невідомі зловмисники проникли до її оселі в пошуках коштовностей. Шансів вижити у пенсіонерки не було, бо ж нелюди накинулись на неї з ножами. Завдавши жінці кілька поранень, вони нанесли свій головний смертельний удар по горлу, перерізавши його так, що як розповів днями начальник прикарпатського УМВС Василь Варцаба, лишень якихось двох сантиметрів не вистачило до повного відокремлення голови від тулуба.

Міліція швидко встановила вбивць. Ними виявились два місцевих жителя, 22 і 23-річного віку. Хлопцям закортіло гарного життя і заради цього вони посягнули на життя людини. Тож тепер на них чекає досить примарне майбутнє за гратами.

Автор: Сергій БІЛИЙ