друкувати


Німець намагався вивезти з України 673 ювелірні прикраси

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-14 09:00:43

Прикордонники Чопського прикордонного загону припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон ювелірних виробів зі срібла.

13 березня о 6-й годині ранку до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Тиса” прибув легковий автомобіль марки “Форд Мондео”, на закордонних реєстраційних номерах. Транспортним засобом, який прямував на виїзд з України керував 40-річний громадянин Німеччини.

Під час здійснення прикордонно-митного контролю у інспектора прикордонної служби виникли сумніви, щодо правдивості слів водія, який запевняв, що нічого забороненого не перевозить. А тому прикордонниками було ініційовано виведення транспортного засобу із загального потоку для проведення поглибленого огляду.

В результаті огляду спільно прикордонно-митною групою було виявлено 673 ювелірні виробів зі срібла, вартість яких становить понад 60 тисяч гривень. Дані прикраси знаходилися у двох поліетиленових пакунках, дорожньої сумки, яка знаходилася в салоні автомобіля. Після оформлення відповідних документів, вилучені прикраси були передані на склад митниці.

Автор: Сергій БРОВКО, начальник прес-служби Чопського прикордонного загону