друкувати


на Прикарпатті перебуває офіційна делегація з Королівства Нідерланди

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-11 03:15:51

11 березня перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Плавюк та народний депутат України, член Комітету ВРУ з питань європейської інтеграції Ігор Зварич проведуть офіційну зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Нідерланди в Україні Пітером Яном Волтерсом.

Як зазначено у програмі перебування офіційної делегації з Королівства Нідерланди, мета їхнього приїзду на Прикарпаття - ознайомлення з економічним, інвестиційним та туристичним потенціалом краю.

Сьогодні делегація побуває у військовій частині А-1349 міста Івано-Франківська, покладе квіти до обеліску військовополоненим колишнього концтабору Сталаг-371, побуває на цвинтарі військовополонених, по вул.Київській в обласному центрі, потім - знайомство з виробництвом ТОВ «Тикаферлюкс». О 17.00 гості візьмуть участь в церемонії вшанування лідерів економічного прогресу «Тріумф», що проходитиме в обласному академічному муздрамтеатрі ім.Івана Франка.

У суботу гостей з Королівства Нідерланди супроводжуватиме заступник голови ОДА Роман Іваницький. Вони ознайомляться з реалізацією проекту, що здійснюється за сприяння Посольства Королівства Нідерланди, - програмою «МАТРА».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА