друкувати


М.Луческу: Ми повністю заслужили перемогу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-09 01:29:24

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу не став ділитися своїми передчуттями у відношенні того, хто дістанеться гірникам в чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

Про матчі


- Я залишився задоволений своєю командою. Не можна говорити, що ми перемогли "Рому" тільки тому, що вона грала в меншості. Ми досить успішно грали з римлянами і коли вони були в повному складі, і в будь-якому випадку обіграли б їх.

Я вірив в команду і був упевнений, що ми пройдемо далі. Ми дуже добре вивчили "Рому", і наші гравці ні в чому не поступаються, а можливо і перевершують практично всіх гравців "Роми". Відзначу атмосферу, яка була сьогодні на стадіоні. Підтримка наших уболівальників дала мені зрозуміти, що ми виграємо цей матч. Я думаю, що ми повністю заслужили сьогоднішню перемогу.

Про наступного суперника

Коли піднімаєшся настільки високо, вже не йде мова, кого ти хочеш чи не хочеш отримати в суперники. На такому рівні всі сильні, тому тільки жеребкування вирішить, хто попадеться "Шахтарю". Як завжди, проблеми може створити від'їзд гравців у національні збірні.

Джерело: terrikon.com