друкувати


Програму “Культура Івано-Франківщини на 2011-2015 роки” повернуто на доопрацювання

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-03 03:10:12

1 березня 2011 року відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань діяльності засобів масової інформації, свободи слова, культури, національного та духовного відродження, на якому було розглянуто проект регіональної цільової програми “Культура Івано-Франківщини на 2011-2015 роки”.

До обговорення проекту програми були залучені керівники обласних закладів культури, музейних та бібліотечних установ, творчих колективів, заступники голів районних рад та міських голів міст обласного значення.

Також у роботі комісії взяли участь голова обласної ради Олександр Сич та перший заступник голови обласної ради Василь Гладій.

“Такі обговорення програм з залученням фахівців ми будемо практикувати і проводити й надалі, бо, знаючи думку професіоналів, ми матимемо менші ризики прийняття хибних рішень. Ми чекаємо від проведення таких відкритих засідань депутатських комісій професійних рекомендацій і порад, щоб на сесіях обласної ради приймати виважені рішення”, - сказав голова обласної ради Олександр Сич.

Після детального обговорення постійна комісія обласної ради з питань діяльності засобів масової інформації, свободи слова, культури, національного та духовного відродження прийняла рішення повернути проект регіональної цільової програми “Культура Івано-Франківщини на 2011-2015 роки” на доопрацювання управлінню культури облдержадміністрації.

Джерело: Івано-Франківська обласна рада