друкувати


Олександр Сич та Василь Гладій відвідали Коломийський район

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-03 01:15:44

2 лютого 2011 року голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич та перший заступник голови обласної ради Василь Гладій відвідали Коломийський район.

Разом з представниками районної влади та депутатами обласної ради від Коломийщини вони відвідали села Лісний Хлібичин, Черемхів, Коршів, Матеївці, Корнич, Дебеславці та інші населені пункти, де ознайомилися  з об’єктами, які пропонується включити в програму соціально-економічного розвитку для виділення коштів на ці об’єкти з обласного бюджету.

“Це вже восьмий район, де ми вивчаємо проблемні об’єкти соціально-культурного призначення, житлово-комунального господарства, екологічні проблеми. Ми робимо це для того, щоб, приймаючи відповідні програми на сесії обласної ради, підходити до голосування реально, прагматично, ефективно, знаючи про проблеми не з папірця, а бачачи їх на власні очі”, – сказав голова обласної ради Олександр Сич.

“Коломийський район має свою специфіку. Він густо населений, має багато населених пунктів і розгалужену мережу закладів соціально-культурного призначення, які важко утримувати в належному стані. Також тут ми бачимо і необхідність будівництва очисних споруд, і негайного вивезення отрутохімікатів, які заскладовані в селі Матеївці, гострою є і проблема берегоукріплення та ліквідації наслідків повеней 2008 та 2010 років”, – зазначив Олександр Сич.

Керівництво обласної ради планує відвідати всі райони Івано-Франківської області і детально ознайомитися з проблемними питаннями для їх можливого врахування при затвердженні програми соціально-економічного розвитку Івано-Франківщини на 2011 рік.

Джерело: Івано-Франківська обласна рада