друкувати


Розпорядженням голови Івано-Франківської ОДА створено Раду інвесторів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-03 03:00:36

Розпорядженням голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка створено Раду інвесторів «з метою сприяння залученню і ефективному використанню вітчизняних та іноземних інвестицій».

Відповідно до положення Рада інвесторів є консультативно-дорадчим органом. Серед її основних завдань - проведення аналізу реалізації державної інвестиційної політики в Івано-Франківській області та причин виникнення проблем щодо цього, надання інформаційної і аналітичної допомоги з питань інвестиційної діяльності, участь у розробці та здійсненні експертизи інвестиційних проектів, підготовка пропозицій для реалізації тощо.

Очолює Раду інвесторів голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк. До її складу увійшли представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, виробничих об′єднань, банківських установ та громадських організацій, зокрема: голова ради підприємців області Василь Дутчак, президент Асоціації інвестиційного бізнесу «Золоте кільце Прикарпаття» Світлана Осмоловська, генеральний директор виробничого об′єднання «Карпати» Дмитро Втерковський та інші.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА