друкувати


Іванофранківці платитимуть за компослуги в Єдиному розрахунковому центрі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-01 05:00:04

Іванофранківці платитимуть за комунальні послуги в Єдиному розрахунковому центрі. Така установа відкриється в рамках реформування житлово-комунального господарства міста.

Тут можна буде розрахуватися та отримувати довідки за газ, електрику, водопостачання та опалення. Головна мета — покращити розрахунки за ці послуги. До речі на баланс саме цього підприємства міська рада вирішила передати увесь житловий та майновий фонд ЖЕО. Лише після передачі майна ЖЕО на баланс Єдиного розрахункового центру розпочнеться процедура банкрутства житлових організацій.

Тож Єдиний розрахунковий центр вже незабаром виступатиме замовником комунальних послуг, першочергово у жеків. Водночас обранці не дозволили збанкрутувати «Спецкомбінату», яке обслуговує міські кладовища. Фінансові проблеми там спробують вирішити менеджерськими рішеннями. Процедуру банкрутства депутати дозволи застосувати і щодо «Івано-Франківськліфта». На цьому підприємстві згідно аудиту депутатів фонд заробітної плати перевищував нараховані доходи. Зокрема зарплата керівника, повідомили у міськраді, складала більше шести тисяч гривень. А юриста та інженерів — понад 3 тисячі гривень.

Джерело: Радіо «Західний полюс»