друкувати


У Коломиї відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-24 09:15:15

22 лютого 2011 року в залі засідань міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету Коломийської міської ради.

На порядок денний засідання виносилось 47 питань.

Члени виконкому заслухали питання:

“Про роботу комунального підприємства “Коломийська муніципальна дружина” (доповідав директор КП “Коломийська муніципальна дружина” Свиридюк Василь Миколайович);

“Про хід виконання рішення міської програми поліпшення виховання, навчання та матеріального забезпечення дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування на 2007-2012 роки” (доповідав начальник служби у справах дітей Івахнюк Ігор Васильович);

“Про міську програму правової освіти населення на 2011-2015 роки” (доповідав начальник міськрайонного управління юстиції Дутчак Василь Володимирович);

“Про міську програму “Безбар'єрна Коломия на 2011-2015 роки” (доповідав заступник начальника відділу управління комунальним майном Михалушко Мирон Ярославович);

“Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради шостого демократичного скликання” (доповідав керуючий справами виконкому Грицан Андрій Васильович).

Окремо слід відзначити професійну підготовку до розгляду питання “Про стан роботи з документами та рівень виконавської дисципліни у відділах і управліннях міської ради у 2010 році”, по якому доповідала начальник загального відділу міської ради Шмідль Оксана Ярославівна. За допомогою технічних засобів, показом слайдів з таблицями і діаграмами вона відзначила, що протягом минулого року проведено 22 засідання виконкому (планувалось провести 12) засідань). Всього прийнято 392 рішення, як результат задоволено 105 клопотань підприємств, установ, організацій, 40 клопотань відділів та управлінь міської ради та 1920 звернень громадян.

Міським головою видано 1103 розпорядження, зокрема: 292 — з основної діяльності, 324 — з особового складу, 332 — про відпустки, 155 — про відрядження.

Документообіг становив 8209 документів, що на 806 більше, ніж у 2009 році. З них: 4897 — вхідної кореспонденції, 3312 — вихідної.

Взято на контроль 882 отриманих документи, з них 97 розпоряджень голови облдержадміністрації.

Все це свідчить про конкретну і копітку роботу всіх відділів, служб, управлінь міської ради. Довідку про стан роботи з документами та рівень виконавської дисципліни у відділах і управліннях міської ради для відповідного реагування і вжиття заходів для усунення недоліків.

У зв'язку з проведенням у місті проміжних виборів депутата Коломийської міської ради, виконком міської ради прийняв рішення про внесення подання до міської виборчої комісії щодо утворення звичайної виборчої дільниці з виборів депутата Коломийської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №8.

На засіданні затверджено Положення про координаційну раду з питань розвитку підприємництва та її склад, а також вирішено порушити клопотання про присвоєння почесного звання України “Мати-героїня” 22-ом матерям, які виховали від п'яти до восьми дітей, надати кільком громадянам матеріальну допомогу на лікування та поховання.

Вирішено встановити з 1 березня 2011 року тариф на паркування транспортних засобів у відведених місцях міста Коломиї в розмірі дві гривні.

Члени виконкому затвердили склад архітектурно-містобудівної ради при відділі архітектури та містобудування міської ради, а також склад ради з питань безпечної життєдіяльності населення, план заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру на території міста Коломиї у 2011 році та план основних заходів Коломийської міської підсистеми єдиної системи цивільного захисту на 2011 рік. Заслухано і прийнято рішення щодо надання дозволів на відчуження житла, дарування житлового будинку, дарування об'єкту нерухомості малолітній, а також розглянуто 11 питань щодо оформлення права власності на об'єкти нерухомого майна та квартири в житлових будинках.

Слід сказати, що засідання виконкому відбулось оперативно, злагоджено, незважаючи на велику кількість розглянутих питань

Всього прийнято 47 рішень.

Джерело: Відділ організаційно-аналітичного забезпечення Коломийської міської ради